0888717278, 0889942349 luxuryplast@mail.bg

Услуги

PVC дограма:

Профили от „Аluplast“ –  IDEAL 4000 

IDEAL 7000

IDEAL 8000

Профили от „Viva plast“ – Система за врати и прозорци 6300 е три камерна система, като остъкляването може да бъде до 24 мм. Двоен или троен стъклопакет.

Система за врати и прозорци 6400 – е четири камерна система, а остъкляването може да бъде до 24 мм. При тази система отново може да се избира между двоен или троен стъклопакет.

Система за врати и прозорци 7500 – Конструктивна ширина  на профила – 70 мм.  Пет камерна система като остъкляването може да бъде от 24 мм и 32 мм. Опция за двоен,  троен или четворен стъклопакет.

 Алуминиева дограма:

„Аltest“ – Алуминиева система „Pony“ –  Система „PONY“ е проектирана и произведена, за да отговори на съвременните изисквания на жилищното строителство. Системата предлага разнообразие от профили, които дават възможност да бъдат изработени  конструкции с различни варианти на отваряемост и разнообразни конфигурации.

Алуминиева система „Eskimos“ с прекъснат термомост – Алуминиевата система на фирма „Алтест“ – „530 ЕСКИМОС“ се различава от системата „ПОНИ“ по това, че е с прекъснат  термо мост чрез полиамид – 24 мм. Функцията на полиамидния профил е да разделя профила на две части за да прекъсва топлопреминаването, като по този начин осигурява по-добра топлоизолация.

Ремонт на дограма и обкови

Комарници

Вътрешни и хоризонтални щори

Ролетни и охранителни щори, гаражни врати

Интериорни врати

Стъклени витрини

Стъклени паравани за баня

Алумниеви витрини тип хармоника

Алуминиеви и иноксови парапети

Покриви и покривни конструкции

Кухни по поръчка